joi, 9 mai 2013

Supă de dovleac și salvie Dukan



Ingrediente:
  • 3 cepe, tocate
  • 2 linguri de salvie tocata
  • 1,4 kg de dovleac placintar, curatat de coaja si de seminte 
  • 1,5 l supă de legume
  • fire de chives, tocate
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare: 
  1. Ceapa si salvia se soteaza intr-o tigaie cu 2-3 linguri de apa, aproximativ 15 minute, pana se inmoaie 
  2. Se pune dovleacul si amesteca incontinuu 5 minute. 
  3. Se adauga supa, se asezoneaza si se fierbe pana dovleacul este moale.
  4. Se lasa supa la racit un pic, apoi se paseaza in blender.
  5. Daca este prea groasa se mai adauga supa de legume sau apa.
  6. Inainte de servire se orneaza cu chives si piper negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...