Ingrediente:
- 1 telina radacina
- 2 morcovi
- 1 praz ,partea alba
- 1 ceapa mare
- 3 cani supa de pui
- 250 gr ciuperci
- 2 oua fierte tari
- sare, piper
- Ceapa se toaca marunt,morcovii si prazul se taie rondele,iar telina se toaie cuburi.
- Legumele se soteaza cu 2-3 linguri de supa de pui si se condimenteaza cu sare si piper.
- Peste legume se toama supa de pui si se fierb aproximativ 30 de minute, pana sunt gatite.
- Supa se strecoara si se pastreaza.
- Legumele se paseaza si se adauga supa pana se obtine consistenta dorita.
- Ciupercile se taie in cubulete si se introduc in cuptorul incins la 180 de grade pana se rumenesc si devin crocante.
- Supa se serveste cu crutoanele de ciuperci si galbenus ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu