duminică, 14 aprilie 2013

Tort cu crema de cocos Dukan



Ingrediente:
Blat:
  •  6 oua
  • 1 plic budinca vanilie dr. Oetker
  • 2 linguri tarate ovaz rasnite
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 1 lingura indulcitor
  • esente
Crema:
  • 250 gr branza 0,2% grasime
  • 3 linguri lapte praf degresat 
  • indulcitor
  • esenta de cocos
Mod de preparare:
Blat:
  1. Separam galbenusuriele de albusuri.
  2. Galbenusurile cu indulcitoril, apoi se adauga budinca, praful de copt, taratele rasnite si esentele.
  3. Albusurile se bat spuma si se amesteca cele doua compozitii.
  4. Aluatul se torna intr-o forma si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 30 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.
Crema:
  1. Se bate branza cu indulcitorul.
  2. Se adauga laptele praf si esenta si se continua mixarea pana obtinem o crema omogena.
Asamblare:
  1. Blatul se taie in doua.
  2. Se poate insiropa cu apa cu indulcitor si esenta de cocos.
  3. Se alterneaza blatul cu crema si de orneaza cu crema.
  4. Ianinte sa fie servit se tine la frigider minim 2 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...