miercuri, 10 aprilie 2013

Rulada de curcan cu verdeata Dukan


Ingrediente:
  • 800 g piept de curcan
  • 1 legaturi de patrunjel, tocat
  • 1 morcov
  • 1 buchet de brocoli
  • 2 linguri mustar
  • sare, piper alb
Mod de preparare:
  1. Carnea se taie astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si subtire ca cea de snitel.
  2. Se aseaza pe o folie de plastic pentru a putea fi rulata ulterior.
  3. Se unge cu mustar, dupa care se adauga un strat de patrunjel tocat fin.
  4. Pe marginea carnii se aranjeaza buchetelele de brocoli si peste ele se pune morcovul taiat bastonase subtiri.
  5. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  6. Se ruleaza strans carnea cu ajutorul foliei de plastic, dupa care o legam cu sfoara, din doi in doi centrimetri.
  7. Se baga in cuptor la foc mediu,aproximativ 50 de minute, intorcand-o din cand in cand ca sa se rumeneasca pe toate partile.
  8. Cand  scoatem rulada din cuptor, o acoperim cu folie de aluminiu si o lasam sa se “odihneasca”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...