sâmbătă, 13 aprilie 2013

Aspic in coaja de ou Dukan


Ingrediente:
  • 5 oua
  • 200 gr sunca de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 plicuri gelatina
  • cateva fire de marar
  • sare
Mod de preparare:
  1. Cu un cutit se ciocneste baza oului si se face o deschizatura nu foarte mare.
  2. Se extrage continutul, iar cojile se spala foarte bine si se pun la scurs pe suportul de oua de la frigider sau pe un carton de oua .
  3. Sunca si ardeii se taie cubulete, iar mararul se desface in fire mai mici.
  4. Montarea oualor:
  5. Pe fundul cojii se aseaza o ramurica de marar, apoi se alterneaza straturi de sunca de pui cu straturi de ardei, pana ce oul este aproape plin.
  6. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic.
  7. Se toarna lichidul in cojile de ou pana acestea sunt pline.
  8. Ouale se baga la frigider pentru aprximativ 4 ore, apoi cu mare atentie se curata coaja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...