vineri, 8 martie 2013

Lapte de pasare Dukan





Ingrediente:

  • 500 ml lapte cu 0,1% grasime
  • 2 oua
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de vanilie

Mod de preparare:

  1. Se indulceste laptele si se pune la fiert. 
  2. Albusurile se bat spuma, iar cand laptele da in clocot, se iau cu o lingura bulgari de albus si se pun in lapte, la fiert pentru aproximativ 1 minut.
  3. Se scot cu o spumiera si se aseaza pe o sita.
  4. Dupa ce s-au fiert toti bulagasii de albus, laptele se lasa la racit.
  5. Galbenusurile se freaca impreuna cu indulcitorul si esenta de vanilie, se adauga in laptele rece si se omogenizeaza.
  6. Compozitia de lapte cu galbenusuri se pune pe baie de aburi si se fierbe pana se ingroasa.
  7. Se amestenca incontinuu ca sa nu se prinda.
  8. Crema se imparte in doua farfurii adanci iar deasupra se pun bulgarii din albus.
  9. Se da la frigider pentru minim 1 ora..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...