luni, 7 ianuarie 2013

Varza a la Cluj Dukan la cuptor



Ingrediente:
  • 1 kg varza dulce
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 250 gr de rosii din conserva
  • 140 gr iaurt cu 0,1% grasime
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de marar, tocat
  • sare, piper  dupa gust
Mod de preparare:

  1. Varza taiata fideluta, se condimenteaza si se caleste pana se inmoaie.
  2. Ceapa se taie si se caleste separat pana devine sticloasa.
  3. Peste ceapa se adauga carnea si se lasa pana se patrunde bine
  4. Apoi se adauga rosiile tocate  si sucul lor din conserva.
  5. Se condimenteaza si se fierbe pan ace sosul scade..
  6. Intr-o tava antiaderenta se pune jumatate din cantitatea de varza si se presara marar tocat. Se adauga carnea toccata si apoi restul de varza  peste care se presara marar tocat.
  7. Deasupra se toarna compozitia de oua batute cu iaurt.
  8. Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...