Ingrediente:
- 300 gr carne de curcan
- 300 gr ciuperci
- 250 gr maioneza
- gogosari in otet
- morcovi
- telina
- marar verde
Marinata:
- 2 linguri sos de soia fara zahar
- curry
- Se taie carnea cubulete, se adauga sosul de soia si curry, se maseaza bine, apoi se lasa la rece pentru minim 30 de minute, de preferat peste noapte.
- Dupa ce se scoate din marinata, carnea se gateste intr-o tigaie antiaderenta.
- Ciupercile se curata si se fierb in apa cu putina sare impreuna cu telina si morcovii, aproximativ 15 minute.
- Gogosarii, morcovii, telina, ciupercile si carnea se toaca marunt.
- Se adauga mararul tocat marunt si maioneza.
- Se amesteca usor, pana se omogenizeaza toate ingredientele si se orneaza dupa preferinte.
- Inainte de servire se da la frigider pentru minim 30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu