Ingrediente:
Blat:
- 4 oua
- 6 linguri tarate de ovaz
- 125 gr branza 0,2% grasime
- 1 plic budinca de ciocolata neagra
- 1 lingurita cafea instant
- 1 lingurita praf de copt
- indulcitor dupa gust
- esenta de rom
Crema :
- 250 gr branza 0,2% grasime
- 100 ml lapte
- 2 plicuri de gelatina
- indulcitor dupa gust
- 1 lingurita esenta de cafea
- 1 lingurita esenta de rom
Mod de preparare:
Blat:
- Albusurile se bat spuma cu indulcitorul.
- Galbenusurile se amesteca impreuna cu branza, praful de budinca, praful de copt, cafeaua instant,esenta si taratele.
- Compozitia se adauga in albusuri treptat si se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza.
- Aluatul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade,aproximativ 15 minute.
- Blatul copt se acopera cu un prosop umed pentru 10 minute, apoi il rulam.si il lasam deoparte
Crema :
- Branza se mixeaza cu indulcitorul, se adauga esentele si laptele si se omogenizeaza.
- Separat se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic.
- Gelatina se adauga la crema, se amesteca bine si se baga la frigider pentru aproximativ 2 ore.
- Se intinde blatul pe un prosop,se adauga crema si se niveleaza.
- Se ruleaza cu ajutorul prosopului.
- Se infasoara intr-o folie de aluminiu si se baga in frigider pentru 2-3 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu