Ingrediente:
- 1 kg varza dulce
- 500 gr carne tocata de vita
- 250 gr de rosii din conserva
- 140 gr iaurt cu 0,1% grasime
- 2 oua
- 1 ceapa
- 1 legatura de marar, tocat
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
- Varza taiata fideluta, se condimenteaza si se caleste pana se inmoaie.
- Ceapa se taie si se caleste separat pana devine sticloasa.
- Peste ceapa se adauga carnea si se lasa pana se patrunde bine
- Apoi se adauga rosiile tocate si sucul lor din conserva.
- Se condimenteaza si se fierbe pan ace sosul scade..
- Intr-o tava antiaderenta se pune jumatate din cantitatea de varza si se presara marar tocat. Se adauga carnea toccata si apoi restul de varza peste care se presara marar tocat.
- Deasupra se toarna compozitia de oua batute cu iaurt.
- Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu