Ingrediente:
- 3 oua
- 6 linguri tarate de ovaz
- 1 plic budinca de vanilie
- 150 g branza degresata
- indulcitordupa gust
- 300 ml lapte degresat
- 1 varf de cutit de bicarbonat
Mod de preparare:
- Branza se mixeaza cu indulcitorul si se adauga treptat galbenusurile, mixand in continuare.
- Praful de budinca se dizolva cu lapte si apoi se toarna in compozitia de branza.
- Se adauga taratele de ovaz amestecate cu praful de copt.
- Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia de galbenusuri.
- Se amesteca pana se omogenizeaza.
- Compozitia se toarna intr-o tava in care s-a pus in prealabil hartie de copt si se baga la cuptorul incins la 150 de grade, aproximativ 1 ora si 10 minute.
- In ultimele 10 minute tava se muta in partea de jos a cuptorului ca prajitura sa se rumeneasca bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu