Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 2 oua
- 2 linguri de tarate de ovaz 2 linguri de branza degresata
- 1 lingurita usturoi deshidratat
- sare, piper, chilli dupa gust
Mod de preparare:
- Se taie dovlecelul in felii de aproximativ ½ de centimetru, se sareaza si se lasa la frigider 30 de minute, dupa care se scurg de zeama.
- Separat se amesteca celelalte ingrediente si se lasa deoparte pentru 30 de minute ca sa se umfle taratele.
- Fiecare felie de dovlecel se da prin amestecul obtinut, dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt..
- Dupa ce sunt puse in tava toate feliile de dovlecel, se pune peste fiecare cate o lingurita de amestec.
- Tava se introduce in cuptorul perincalzit la 180 de grade pana se rumenesc feliile de dovlecel, aproximativ 20 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu