marți, 23 octombrie 2012

Dovlecei pane Dukan





Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 2 linguri de tarate de ovaz 2 linguri de branza degresata
  • 1 lingurita usturoi deshidratat
  • sare, piper, chilli dupa gust

Mod de preparare:

  1. Se taie dovlecelul in felii de aproximativ ½ de centimetru, se sareaza si se lasa la frigider 30 de minute, dupa care se scurg de zeama.
  2. Separat se amesteca celelalte ingrediente si se lasa deoparte pentru 30 de minute ca sa se umfle taratele.
  3. Fiecare felie de dovlecel se da prin amestecul obtinut, dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt..
  4. Dupa ce sunt puse in tava toate feliile de dovlecel, se pune peste fiecare cate o lingurita de amestec.
  5. Tava se introduce in cuptorul perincalzit la 180 de grade pana se rumenesc feliile de dovlecel, aproximativ 20 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...