- 1 pachet de Shirataki
- 20 bucati sparanghel
- 1 cap de usturoi
- 1/4 ceapa mica
- 4 rosii cherry
- 6 creveti
- 1 cutie de ton în saramură
- 1 lingura iaurt
- sare si piper
Mod de preparare:
- Se opareste sparanghelul in apa clocotita cu sare timp de 10 minute .
- Cu cinci minute inainte de a scoate sparanghelul, se adaugă crevetii si sare .
- Sparanghelul se scurge si se taie in jumătate .
- Partile cu varf de la sparanghel se vor pune in sos, din celelalte parti se va face o crema .
- Shirataki se prepara conform instructiunilor de pe pachet.
- Intr-un castron se amesteca iaurtul cu crema de sparanghel si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
- Intr-o tigaie pune usturoiul, ceapatocata, rosiile si o lingura de apa.
- Se adauga sparanghelul si se gateste cinci minute.
- Se adaugă shirataki, piper dupa gust si se gateste iar, pana la evaporarea apei.
- Se adauga crema de sparanghel cu iaurt si se gateste cinci minute la foc mare.
- La sfarsit se adauga crevetii si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu