duminică, 29 decembrie 2013

Shirataki cu sparanghel si creveti Dukan

Ingrediente:
  • 1 pachet de Shirataki
  • 20 bucati sparanghel
  • 1 cap de usturoi
  • 1/4 ceapa mica
  • 4 rosii cherry
  • 6 creveti
  • 1 cutie de ton în saramură
  • 1 lingura iaurt  
  • sare si piper

Mod de preparare: 
  1. Se opareste sparanghelul in apa clocotita cu sare timp de 10 minute .  
  2. Cu cinci minute inainte de a scoate sparanghelul, se adaugă crevetii si sare .
  3. Sparanghelul se scurge si se taie in jumătate .  
  4. Partile cu varf de la sparanghel se vor pune in sos, din celelalte parti se va face o crema .
  5. Shirataki se prepara conform instructiunilor de pe pachet.
  6. Intr-un castron se amesteca iaurtul cu crema de sparanghel si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. 
  7. Intr-o tigaie pune usturoiul, ceapatocata, rosiile si o lingura de apa.  
  8. Se adauga sparanghelul si se gateste cinci minute.
  9. Se adaugă shirataki, piper dupa gust si se gateste iar, pana la evaporarea apei.  
  10. Se adauga crema de sparanghel cu iaurt si se gateste cinci minute la foc mare.
  11. La sfarsit se adauga crevetii si se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...