Ingrediente:
- 1 morcov,
- 1 telina,
- 1 ceapa,
- 1 legatura ceapa verde,
- 2 l. supa de pui,
- 4 legaturi urzici,
- 4 legaturi stevie,
- 3 oua,
- 2 linguri amidon de porumb,
- 2 linguri otet ,
- 5 linguri de iaurt 0,1% grasime,
- 1 legatura tarhon,
- 1 legatura patrunjel,
- 1 legatura leustean,
- sare, piper.
- Se curata si se spala radacinoasele si verdeturile.
- Ceapa, morcovul si telina taiate maunt se soteaza cu putina apa in vasul pentru ciorba.
- Se toarna peste legume supa fierbinte si se continua fierberea timp de 10 minute.
- Se adauga urzilile, stevia si ceapa vrede.
- Galbenusurile se bat cu iaurtul si amidonul si 2-3 linguri de ciorba racita.
- Dupa ce verdeata a fiert 10 minute, se da focul la minim si se drege ciorba cu amestecul de galbenusuri,
- Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna otetul si se ia de pe foc.
- Se presara tarhonul si patrunjelul tocate marunt si se acopeai vasul cu un capac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu