sâmbătă, 6 aprilie 2013

Prajitura cu dovleac si vanilie Dukan





Ingrediente:

  • 4 oua
  • 8 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri branza 0,2 % grasime
  • 700 gr dovleac pentru prajitura
  • 1 budinca de vanilie
  • 300 ml lapte degresat
  • 1 plic praf de copt
  • indulcitor dupa gust
  • scortisoara

Mod de preparare:

  1. Dovleacul curatat se taie cuburi si se pune intr-un castron.
  2. Se presara cu indulcitor si scortisoara si se lasa de-o parte
  3. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga pe rand galbenusurile, branza,taratele amestecate cu praful de copt continuand mixarea la viteza cea mai mica.
  4. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune dovleacul si se toarna aluatul.
  5. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade, aproximativ 50 de minute.
  6. In ultimele 10 minute se tava se pune in partea de jos a cuptorului pentru a se rumeni.
  7. Blatul se rastoarna astfel incat dovleacul sa fie in sus.
  8. Budinca de vanilie se prepara cu 300 de ml de lapte si indulcitor.
  9. Se toarna peste blat si se niveleaza.
  10. Inainte de a fi servita se tine cateva ore la rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...