Ingrediente:
Blat:
- 6 oua
- 1 plic budinca vanilie dr. Oetker
- 2 linguri tarate ovaz rasnite
- 1/2 plic de praf de copt
- 1 lingura indulcitor
- esente
- 250 gr branza 0,2% grasime
- 3 linguri lapte praf degresat
- indulcitor
- esenta de cocos
Blat:
- Separam galbenusuriele de albusuri.
- Galbenusurile cu indulcitoril, apoi se adauga budinca, praful de copt, taratele rasnite si esentele.
- Albusurile se bat spuma si se amesteca cele doua compozitii.
- Aluatul se torna intr-o forma si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 30 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.
- Se bate branza cu indulcitorul.
- Se adauga laptele praf si esenta si se continua mixarea pana obtinem o crema omogena.
- Blatul se taie in doua.
- Se poate insiropa cu apa cu indulcitor si esenta de cocos.
- Se alterneaza blatul cu crema si de orneaza cu crema.
- Ianinte sa fie servit se tine la frigider minim 2 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu