Ingrediente:
- 5 oua
- 200 gr sunca de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 2 plicuri gelatina
- cateva fire de marar
- sare
- Cu un cutit se ciocneste baza oului si se face o deschizatura nu foarte mare.
- Se extrage continutul, iar cojile se spala foarte bine si se pun la scurs pe suportul de oua de la frigider sau pe un carton de oua .
- Sunca si ardeii se taie cubulete, iar mararul se desface in fire mai mici.
- Montarea oualor:
- Pe fundul cojii se aseaza o ramurica de marar, apoi se alterneaza straturi de sunca de pui cu straturi de ardei, pana ce oul este aproape plin.
- Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic.
- Se toarna lichidul in cojile de ou pana acestea sunt pline.
- Ouale se baga la frigider pentru aprximativ 4 ore, apoi cu mare atentie se curata coaja.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu