Ingrediente:
- 800 g piept de curcan
- 1 legaturi de patrunjel, tocat
- 1 morcov
- 1 buchet de brocoli
- 2 linguri mustar
- sare, piper alb
- Carnea se taie astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si subtire ca cea de snitel.
- Se aseaza pe o folie de plastic pentru a putea fi rulata ulterior.
- Se unge cu mustar, dupa care se adauga un strat de patrunjel tocat fin.
- Pe marginea carnii se aranjeaza buchetelele de brocoli si peste ele se pune morcovul taiat bastonase subtiri.
- Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
- Se ruleaza strans carnea cu ajutorul foliei de plastic, dupa care o legam cu sfoara, din doi in doi centrimetri.
- Se baga in cuptor la foc mediu,aproximativ 50 de minute, intorcand-o din cand in cand ca sa se rumeneasca pe toate partile.
- Cand scoatem rulada din cuptor, o acoperim cu folie de aluminiu si o lasam sa se “odihneasca”.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu