Ingrediente:
Blat:
- 1 ou
- 2 linguri tarate de ovaz
- 1 lingurita drojdie
- 2 linguri branza cu 0,2 % grasime
- sare
Topping-uri
- 1 galbenus
- 2 linguri iaurt cu 0,1 % grasime
- 1 ceapa mica
- somon afumat fara zahar
Mod de preparare:
Blat:
- Se dizolva drojdia intr-o lingura de apa si se amesteca apoi cu restul ingredientelor.
- Se lasa la dospit 30 de minute.
- Aluatul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza.
- Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade,aproximativ 10 minute.
- Se scoate blatul se pune ceapa taiata marunt si somonul, iar deasupra se toarna iaurtul batut cu galbenusul.
- Se introduce in cuptor pana crusta devine aurie, aproximativ 10 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu