Ingrediente:
- 4 oua
- 8 linguri tarate de ovaz
- 4 linguri branza 0,2% grasime
- 1 lingurita praf de copt
- 1 plic budinca de vanilie
- 1 plic budinca cocos
- 800 ml lapte 0,1 % grasime
- 3 linguri goji
- indulcitor dupa gust
- 1 esenta de vanilie
Mode de preparare:
- Se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic, dar in loc de zahar, folosim indulcitor.
- Budinca se lasa la racit si se mixeaza cu galbenusurile, branza si esenta de vanilie.
- Separat se bat albusurile spuma se adauga indulcitorul si se continua mixarea pana se obtine o bezea.
- Se amesteca cele doua compozitii incet, cu o spatula si se adauga taratele de ovaz amestecate in prealabil cu praful de copt si goji.
- Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se netezeste si se baga in cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 40 de minute, pana se rumeneste.
- Budinca de cocos se prepara cu 300 de ml de lapte si indulcitor si se intinde peste blat.
- Prajitura se da la frigider pentru minim 1 ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu