Ingrediente:
- 4 oua
- 160 gr ton in suc propriu, scurs bine
- 6 linguri lapte praf degresat
- 2 linguri amidon de porumb
- 4 linguri tarate de ovaz
- 1 praf de copt
- 1 lingura iaurt cu 0,1% grasime
- 6 linguri lapte cu 0,1% grasime
- sare
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
- Se amesteca intr-un bol laptele praf, amidonul de porumb, taratele de ovaz, praful de copt, sarea si condimentele.
- In acest amestec se adauga in galbenusurile batute cu un praf de sare si apoi se adauga tonul scurs bine de suc.
- Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
- Compozitia de ton cu galbenusuri se adauga trepatat in albusuri si se amesteca incet pana se omogenizeaza. .
- Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna amestecul obtinut si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade, pentru aproximativ 30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu