Ingrediente:
Blat:
- 4 oua
- 6 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri branza 0,2% grasime 1 lingurita praf de copt
- indulcitor dupa gust
- 2 lingurite de cacao
Crema:
- 250 gr branza 0,2% grasime
- 6 linguri lapte praf degresat
indulcitor dupa gust - 1 plic gelatina granulata
- esenta de menta
Mod de preparare:
Blat:
- Se separa albusurile de galbenusuri..
- Albusurile se bat spuma cu indulcitorul.
- Galbenusurile se bat cu branza si se adauga taratele de ovaz, se amestecate cu praful de copt si cele 2 lingurite de cacao.
- Complozitia de galbenusuri se adauga trepatat in albusuri si se amesteca incet pana se omogenizeaza.
- Aluatul obtinut se intinde in tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se baga in cuptorul incins la 200 de grade pentru aproximativ15 minute.
- Blatul copt se scoate si se acopera cu un prosop umed pentru aproximativ 10 minute, dupa care i se da forma de rulada.
- Branza se mixeaza cu indulcitorul, laptele praf degresat si esenta.
- Separat se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic si apoi se amesteca in compozitia de branza.
- Crema astfel preparata se baga la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Asamblare rulada:
- Blatul de rulada se intinde pe un prosop si se adauga crema.
- Se niveleaza si apoi se ruleaza cu ajutorul prosopului.
- Rulada se infasoara intr-o folie de aluminiu si se baga in frigider pentru 2-3 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu