luni, 4 iunie 2012

Rulada After Eight Dukan




Ingrediente: 

Blat:

  • 4 oua
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri branza 0,2% grasime 1 lingurita praf de copt
  • indulcitor dupa gust
  • 2 lingurite de cacao

Crema:

  • 250 gr branza 0,2% grasime
  • 6 linguri lapte praf degresat
    indulcitor dupa gust
  • 1 plic gelatina granulata
  • esenta de menta

Mod de preparare:

Blat:

  1. Se separa albusurile de galbenusuri..
  2. Albusurile se bat spuma cu indulcitorul.
  3. Galbenusurile se bat cu branza si se adauga taratele de ovaz, se amestecate cu praful de copt si cele 2 lingurite de cacao.
  4. Complozitia de galbenusuri se adauga trepatat in albusuri si se amesteca incet pana se omogenizeaza.
  5. Aluatul obtinut se intinde in tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se baga in cuptorul incins la 200 de grade pentru aproximativ15 minute.
  6. Blatul copt se scoate si se acopera cu un prosop umed pentru aproximativ  10 minute, dupa care i se da forma de rulada.  
Crema:

  1. Branza se mixeaza cu indulcitorul, laptele praf degresat si esenta.
  2. Separat se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic si apoi se amesteca in compozitia de branza.
  3. Crema astfel preparata se baga la frigider pentru aproximativ 30 de minute.

Asamblare rulada:

  1. Blatul de rulada se intinde pe un prosop si se adauga crema.
  2. Se niveleaza si apoi se ruleaza cu ajutorul prosopului.
  3. Rulada se infasoara intr-o folie de aluminiu si se baga in frigider pentru 2-3 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...