Ingrediente:
Blat:
- 4 oua
- 6 linguri tarate de ovaz
- 125 gr branza 0,2% grasime
- 1 lingurita praf de copt
- indulcitor dupa gust
Crema:
- 250 gr branza 0,2% grasime
- 6 linguri lapte praf degresat
- 3 lingurite de cacao
- indulcitor dupa gust
- 1 plic gelatina granulata
- esenta de rom
Mod de preparare:
Blat:
- Se bat spuma albusurile cu indulcitorul.
- Galbenusurile se amesteca impreuna cu branza, taratele de ovaz si praful de copt.
- Complozitia de galbenusuri se adauga trepatat in albusuri si se omogenizeaza amestecand incet cu o spatula.
- Aluatul obtinut se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ15 minute.
- Blatul copt se scoate din tava, se acopera cu un prosop umed pentru aproximativ 10 minutesi apoi i se da forma de rulada.
- Branza se mixeaza cu indulcitorul, laptele praf degresat, cele 3 lingurite de cacao si esenta de rom.
- Separat gelatina se prepara conform cu instructiunile de pe plic si apoi se amesteca in compozitia de branza.
- Crema se baga la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Asamblare rulada:
- Blatul se intinde pe un prosop,se adauga crema si se niveleaza.
- Se ruleaza cu ajutorul prosopului si apoi se infasoara intr-o folie de aluminiu.
- Se baga in frigider pentru 2-3 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu